Tiberiu Iacob – Ridzi: ”Această construcție politică poate să redea hunedorenilor ceea ce le-a fost furat în ultimii patru ani de zile”

Prezent la semnarea protocolului de susținere dintre PNL, UDMR și PNȚCD, primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi, a precizat că, din punctul său de vedere, această construcție politică, această alianță electorală poate să redea hunedorenilor ceea ce le-a fost furat în ultimii patru ani de zile.

Tiberiu Iacob – Ridzi, președinte al PNL Petroșani, a subliniat că, la Petroșani există o foarte bună colaborare cu UDMR, concretizată în proiecte benefice întregii comunități.

”Îi felicit pe cei trei președinți care astăzi au semnat protocolul de susține a lui Adrin David, îl felicit pe Adrian David pentru modul în care a reușit să coaguleze în jurul său foarte multe forte politice de dreapta. Îimulțumesc domnului Winkler pentru colaborarea pe care o avem de peste 10 ani la Petroșani, colaborare cu UDMR Petroșani, dar și cu comunitatea maghiară din Petroșani, comunitate maghiară care există la Petroșani de peste 180 de ani. Ceea ce comunitatea maghiară face și a făcut pentru Petroșani este un plus al nostru, al comunității. Este o unitate în diversitate care mă bucur că astăzi s-a extins și la nivel de municipiu Deva și la nivelul județului Hunedoara. Sunt convins că cetățenii judțului Hunedoara vor pune ștampila pe președintele Adrian David  și pe această construcție politică poate să redea hunedorenilor ceea ce le-a fost furat în ultimii patru ani de zile, adică speranța la un trai mai bun și siguranța că județul Hunedoara poate să însemne acasă pentru fiecare dintre noi”, a completat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi”,a  declarat Tiberiu Iacob – Ridzi.

Carmen COSMAN – PREDA