Telescaunul TS3 din Parâng, pus ”pe butuci” de firma care reabilitează drumul din Parâng

Foto: romania24.ro

Firma care lucrează la amenajarea drumului spre Parâng, aflată sub contract cu Consiliul Județean Hunedoara, a reușit să pună noul telescaun din Parâng ”pe butuci”. Nu este primul incident de acest gen.

Telescaunul TS3 a fost oprit complet astăzi după angajați ai societății Strabag, care execută proiectul de amenajare a drumului spre Parâng, au rupt cablul de semnalizare dintre stația intermediară și stația de la Rusu în timpul unor săpături. Este pentru a treia oară când are loc un astfel de incident de la demararea proiectului de reabilitare a drumului județean 709F care duce în stațiunea montană Parâng.

În plus, în urmă cu circa o lună stațiunea turistică a rămas în ”beznă” totală după angajați ai Strabag au deteriorat cablul principal de alimentare cu energie electrică a stațiunii în timp ce efectuau unele lucrări de infrastructură rutieră.

Consiliul Județean Hunedoara, beneficiarul proiectului de reabilitare a drumului, nu și-a exprimat încă un punct de vedere referitor la acest nou incident.

Carmen COSMAN – PREDA