Petroșani/ De la lipsa centurii de siguranță s-a ajuns la cătușe! Șoferul l-a lovit pe polițistul care îl controla

Un bărbat de 31 de ani este cercetat pentru ultraj, după ce l-a lovit pe polițistul care îi verifica actele și mașina. Și totul a pornit de la lipsa centurii de siguranță.

Faptele s-au petrecut în această după-amiază, în municipiul Petroșani, după ce polițiștii Biroului Rutier Petroșani au oprit în trafic un bărbat  care conducea un autoturism fără a purta centura de siguranță.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu avea trusa medicala, triunghi reflectorizant și nici instinctor. În timp ce unul dintre polițisti intocmea procesul verbal de contravenție, conducătorul auto i-a adresat injurii, a devenit violent lovindu-l cu intenție pe polițist în zona tibiei piciorului stâng. Agresorul a fost încătușat și condus la sediul poliției. Polițistul s-a deplasat la unitatea medicală Petroșani, pentru acordarea se îngrijiri medicale”, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

In cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, cazul fiind preluat in competenta exclusivă a Parchetului de pe langa Judecatoria Petroșani.