Andrei Perneș: ”Primăria Uricani a ajuns cel mai mare angajator din oraș”

Andrei Perneș, candidatul PNL la Primăria Orașului Uricani, este de părere că o mare parte din vina pentru depopularea accentuată a orașului o au cei care au condus administrativ localitatea în ultimii 16 ani.

Perneș spune că, la această oră, Primăria Uricani a ajuns cel mai mare angajator din oraș, iar acest lucru s-a întâmpat pe fondul lipsei de viziune și strategie a celor din fruntea administrației publice locale.

”Condamn vehement lipsa de viziune și strategie a celor care au condus orașul Uricani de 16 ani. În contextul în care au avut tot timpul din lume să ajute la dezvoltarea orașului Uricani din orice punct de vedere! Cea mai mare realizare a lor în tot acest timp este că Primaria Uricani a ajuns cel mai mare angajator din Uricani. Nu au reușit în toți acești ani să dezvolte o platformă industrială ca să putem atrage investitori, despre turism nu are rost să vorbim… La acest capitol sunt cel puțin “corigenți”. Este absolut normal faptul că oamenii din Uricani pleacă pentru că observă lipsa de viziune a celor din conducerea administrației publice locale. Avem exemple în țară de locuri care erau în aceiași situație și au reușit să demonstreze faptul că prin muncă, determinare și viziune au reușit. (Ciugud și Dudestii Vechi, Oradea și Sinaia) Din păcate au impresia că acest oraș este proprietatea lor și nimeni nu îi poate trage la răspundere. Însă va veni vremea când vor da socoteala înaintea oamenilor și înaintea lui Dumnezeu de faptul că au stat cu mâinile în sân”, a declarat Andrei Perneș.

Reacția acestuia vine pe fondul clasamentului întocmit pe baza datelor de la INS care arată că Uricaniul este în topul orașelor și municipiilor de unde populația a plecat masiv în ultimii ani.

Carmen COSMAN -PREDA

Aninoasa și Uricani, orașele aflate în topul localităților de unde populația pleacă