La Lupeni, UDMR susține candidatura lui Lucian Resmeriță

Dacă la nivel de Consiliu Județean și Primăria Petroșani UDMR susține candidații PNL, la Lupeni această formațiune politică susţine candidatura primarului în exercițiu, Lucian Resmeriță, au anunțat astăzi reprezentanții PSD Lupeni.
Astfel, comunitatea maghiară din municipiul Lupeni a decis să sprijine proiectul de dezvoltare a municipiului Lupeni al primarului Lucian Resmeriță și la alegerile locale dindata de 27 septembrie în acest an UDMR va susţine candidatura primarului Resmeriţă Lucian, pentru un nou mandat de primar. În schimb, pentru Consiliul Local Lupeni va avea listă proprie de candidaţi.
Lucian Resmeriță:Mă bucură foarte mult faptul că cei din comunitatea maghiară susţin proiectul meu de dezvoltare a municipiului Lupeni. În aceşti 3 ani de mandat, colaborarea mea cu cei din comunitatea maghiară a fost foarte bună, având foarte multe acţiuni comune. Aştept alături de proiectul meu politic toţi oamenii de bine din municipiul Lupeni”.
David Benedekfi: ”UDMR Lupeni a decis, după o consultare cu membrii comunităţii maghiare, că singurul om care poate să dezvolte municipiul Lupeni în continuare, este domnul primar Resmeriţă Lucian. De aceea am decis, să sprijinim candidatura domnului primar Resmeriţă Lucian pentru un nou mandat. De asemenea, pentru ca cei din comunitatea maghiară să poată fi reprezentaţi în Consiliul Local , vom depune liste de candidaţi pentru Consiliul Local”.