12 cazuri de Covid – 19 la Petrila!

Sunt 12 cazuri de infecție cu noul coronavirus la Petrila, în creștere față de ieri, iar aici este în desfășurare o anchetă epidemiologică.

Specialitșii spun că numărul celor infectați ar putea să crească în următoarea perioadă și asta după ce mai multe persoane s-au contaminat cu noul coronavirus la o adunare religioasă. La Petrila a fost declarat focat de Covid -19.

Deși numărul de infectări este destul de mare și tendința este de creștere, reprezentații Prefecturii Hunedoara spun că nu se va ajunge la carantinarea acestei localități. În același timp, însă, situația este atent monitorizată și se recomandă tuturor locuitorilor, nu doar celor din Petrila, să respecte măsurile și recomandările impuse la nivel național pentru a evita răspândirea acestui virus, respectiv să poarte mască de protecție, să păstreze distanțarea socială, să respecte regulile de igienă, etc.

La nivelul județului Hunedoara astăzi au fost înregistrate 45 de cazuri noi față de ultima raportare, numărul total al celor infectați, de la începutul monitorizării, ajungând la 1314.

Carmen COSMAN – PREDA