Lucian Resmeriță și-a depus candidatura la funcția de primar. Și dosarele pentru consilieri au fost depuse la Biroul Electoral

Lucian Resmeriță, primarul în exercițiu al municipiului Lupeni și candidatul PSD pentru un nou mandat, și-a depus în această dimineață dosarul de cadidatură la Biroul Electoral. De asemenea, și listele de consilieri, împreună cu documentele necesare au fost depuse.

Lucian Resmeriță și PSD Lupeni sunt primii din această localitate care se înscriu oficial în cursa pentru alegerile locale din 27 septembrie.

”Este o zi importantă pentru PSD și pentru mine. Astăzi mi-am depus candidatura pentru ceea ce înseamnă poziția de primar în municipiul Lupeni, iar colegii mei și-au depus candidatura pentru ceea ce înseamnă Consiliul Local. Am reușit în această perioadă destul de scurtă de timp să strângem peste 2.000 de semnături. Mă bucură faptul că au venit înspre noi foarte mulți oameni, chiar nesperat de mulți, mă bucur că au venit la acest sediu sute de oameni, chiar și cei care nu sunt membri de partid, să ne susțină în acest demers”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul în exercițiu și candidatul PSD Lupeni la un nou mandat.

Resmeriță spune că PSD își dorește să aibă majoritate în Consiliul Local, și asta pentru a nu mai fi nevoiți să apeleze la sprijinul altor formațiuni politice cu reprezentare în legislativul local.

”Nu vreau să mai trăiesc vremurile pe care le-am trecut în acești trei ani, când efectiv mă rugam de alți consilieri de la alte partide pentru a veni și a face proiecte pentru lupeneni, pentru noi, pentru ceea ce înseamnă dezvoltarea municipiului Lupeni. Având în acest moment foarte multe proiecte aflate pe fonduri europene, pe fonduri guvernamentale, avem foarte multe proiecte din surse proprii, consider că nu este normal ca, de fiecare dată când aveam o ședință de îndată, să fie nevoie să îi sun eu personal pe ceilalți consilieri de la alte partide pentru a face în așa fel încât să avem 11 consilieri prezenți. Am trecut prin momente grele”, a  explicat Lucian Resmeriță.

Cu această ocazie a fost prezentată și lista cu cei 24 de consilieri locali pentru Lupeni, oameni proveniți din aproape toate domeniile sociale și economice. Lista este decshisă de primarul în exercițiu, Lucian Resmeriță.

Carmen COSMAN – PREDA