Organizația TNL Petroșani se mărește. Peste 15 tineri au intrat în echipa liberală

Elevi, studenți, ingineri, medici s-au înscris în echipa tinerilor liberali din Petroșani. Sunt 15 tineri care și-au depus adeziunile la TNL Petroșani și au decis să se implice în politică și în viața comunității.

Președintele PNL Petroșani, primarul Tiberiu Iacob – Ridzi, a precizat că, din punctul său de vedere implicarea tinerilor este foarte importantă, pentru că ei sunt cei care pot să își pună amprenta pe ceea ce reprezintă prezentul și viitorul acestei localități.

”Îi felicit pentru alegerea făcută, îl felicit pe Vlad Lăutaru, președintele TNL Petroșani, pentru modul în care reușește să atragă și să aducă lângă el tineri din municipiul Petroșani. Cred că este foarte important ca cei tineri să se implice în viața comunității, să își pună amprenta pe ceea ce înseamnă prezentul și viitorul orașului, pentru că viitorul este în primul rând al lor, al tinerilor.(…) La mulțumesc pentru implicare, îi susțin și voi fi alături de ei și de dorințele lor. Ce s-a întâmplat în ultimii ani la Petroșani, cel puțin în această zonă de tineret, fie că vorbim de cinematograf, fie că vorbim de bazinul de înot, de sălile de sport, de tot ceea ce ține de timpul lor liber cred că este ceea ce și-au dorit. Multe dintre aceste obiective s-au realizat și la sugestia lor. Eu le spun ”Bun venit în PNL!” și le mulțumesc pentru implicare”, a spus Tiberiu Iacob-Ridzi.

Pe de altă parte, Vlad Lăutaru, președintele TNL Petroșani, spune că, spre deosebire de PSD, echipa liberală a demonstrat că pune accent pe generația tânără

”În ultimele două săptămâni echipa TNL Petroșani s-a mărit, 15 noi tineri alăturându-se echipei noastre, printre care se nunără elevi de liceu, studenți, ingineri, medici, fapt care ne bucură, pentru că vedem că tinerii din Petroșani rezonează cu proiectele lui Tiberiu Iacob – Ridzi, actualul și viitorul primar al municipiului Petroșani, dar și cu proiectele viitorului președinte al Consiliului Județean, Adrian Nicolae David. (…) În jurul lui Tiberiu Iacob – Ridzi se formează o echipă puternică la PNL Petroșani, care cuprinde toate categoriile sociale și toate categoriile de vârstă. Fac pe această cale o invitație către toți tinerii din Petroșani care vor să se implice în politică, să vină alături de noi, să vină alături de PNL pentru că, spre deosebire de PSD, noi, cei de la PNL, am demonstrat că punem accent și că prețuim generația tânără. PSD Hunedoara a lansat în cursa pentru Consiliul Județean un candidat în vârstă de 70 de ani, în timp ce PNL are ca și candidat la CJ Hunedoara un tânăr de 38 de ani, în persoana lui Adrian David, un tânăr din Valea Jiului. Candidatul PSD la Primăria Petroșani într-o emisiune televizată și-a demonstrat dezinteresul și repulsia față de tinerii care vor să facă politică prin afirmația: ”Să fii tânăr nu este suficient”. Poate are dreptate, poate nu, dar părerea mea este alta, chiar dacă nu avem experiență politică, o experiență mare în spate, faptul că ne dorim și vrem să facem ceva pentru oameni eu spun că este suficient. Merităm să avem o șansă”, a declarat Vlad Lăutaru.

Lăutaru a mai precizat că Răzvan Vițel, vicepreședinte al Ligii Studenților Petroșani, a fost desemnat  președinte interimar al Clubului Studenților Liberali Petroșani, în timp ce Cristian Tiriplică conduce Clubul Elevilor Liberali Petroșani. Cei doi au drept misiune să coaguleze în jurul lor o echipă cât mai puternică.

Carmen COSMAN – PREDA

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentANUNŢ
Articolul următorAccident mortal pe Jieț