Discuții cu responsabilii de la școli și grădinițe, pentru începerea noului an școlar

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, se va întâlni săptămâna viitoare cu directorii de școli și grădinițe astfel încât noul an școlar să înceapă în cele mai bune condiții.

Pe de altă parte, edilul vrea să cunoască și părerea părinților referitor la acest aspect și spune că se vor lua cele mai bune soluții pentru siguranța și sănătatea copiilor.

”Săptămâna viitoare, probabil marți, voi convoca toți directorii de școli din municipiul Petroșani și responsabilii de grădinițe, pentru că va trebui să stabilim niște măsuri legate de începerea anului școlar. Vreau să cunosc care este părerea cadrelor didactice, care este părerea părinților legat de acest moment al începerii școlilor. În urma discuțiilor vom lua o decizie legată de modul în care va începe școala la Petroșani. Orice variantă va fi propusă, școala va începe în cele mai bune condiții la Petroșani. Se va deschide și noua grădiniță, dar va funcționa și vechea grădiniță din Dimitrov, pentru că este vorba de reducerea numărului de copii care vor fi într-o grupă”, a declarat Tiberiu Iacob – Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Fiecare sală de clasă va fi dezinfectată, iar municipalitatea va aloca sumele necesare în acest sens.

”Legat de măsurile sanitare care trebuie luate, vom aloca sumele necesare astfel încât această problemă să fie rezolvată”,a  mai spous primarul din Petroșani.

Carmen COSMAN – PREDA