Dosare de candidatură returnate, la Petroșani. Nici PSD nu a reușit să completeze corect documentele

Sursa foto: Facebook Costel Avram

Completarea documentelor necesare depunerii candidaturilor pare să fie o piatră dură de încercare pentru reprezentanții partidelor intrate în cursa pentru alegerile locale  din această toamnă. Nici PSD Petroșani, un partid cu o veche tradiție pe scena politică românească, ce a trecut prin multe campanii până acum, nu a reușit să își înscrie candidații, spun surse bine informate, asta deși candidatul la funcția de primar, Costel Avram, a anunțat public că și-au depus candidaturile.

Conform informațiilor, atât dosarul lui Costel Avram, cât și cele pentru Consiliul Local depuse de PSD Petroșani au fost returnate de reprezentații Biroului Electoral, după verificarea lor, pentru unele vicii de completare. Asta în timp ce Avram a anunțat public depunerea candidaturilor în această dimineață.

De asemenea, și dosarele USR și cele ale Pro România au fost returnate pentru a fi corectate, spun sursele menționate. La fel ca și cele ale candidaților independenți care s-au prezentat pentru a se înscrie.

De precizat că există un ghid de completare a documentelor necesare, care explică pas cu pas ce trebuie făcut, însă chiar și așa completarea documentelor necesare depunerii candidaturilor pare să fie o piatră dură de încercare pentru cei care vor să conducă urbea după data de 27 septembrie, când sunt programate alegerile locale.

Carmen COSMAN – PREDA