Senatorul Cristian Resmeriță îi acuză pe liberalii din Lupeni că vor să majoreze prețul la transportul în comun

Senatorul Cristian Resmeriță acuză PNL Lupeni că urmărește majorarea prețului la transportul în comun, chiar dublarea tarifelor, și că, din acest motiv pe lista liberalilor pentru Consiliul Local se găsește și administratorul firmei care se ocupă de transportul comun în Lupeni.

Senator Cristian Resmeriţă: ”Lista PNL Lupeni este plină de oportuniști, un caz special reprezentându-l domnul Oharj Ioan. Acesta administrează firma care face transportul local în Lupeni, în urma licitaţiei rezultând un preţ de 1 leu călătoria. Dânsul a solicitat în nenumărate rânduri dublarea preţului, iar primarul Resmeriţă Lucian s-a împotrivit de fiecare dată. Dorinţa sa în momentul în care ajunge în Consiliul Local este să dubleze acest preţ. Un interes pur personal”, susține Cristian Resmeriță care anunță că va veni cu noi dezvăluiri despre candidaţii PNL Lupeni în Consiliul Local.
De precizat că, la această oră, PNL are 5 consilieri locali din 19,  un număr insuficient pentru a promova un proiect de hotărâre de consiliu fără sprijinul altor formațiuni politice.