Ludovic Orban către liberalii din Hunedoara: ”Nu luați lucrurile ușor. Ne confruntăm cu un adversar care este în stare de orice”

Premierul Ludovic Orban, care este și președintele PNL la nivel național, împreună cu europarlamentarul Gheorghe Falcă – vicepreşedinte regional regiunea Vest în cadrul Biroului Executiv al PNL, s-au întâlnit astăzi, la Deva, cu reprezentanții PNL Hunedoara care vor intra în cursa electorală la alegerile locale din data de 27 septembrie și cu liderii liberalilor hunedoreni.  Mesajul lui Orban pentru liberalii din județ a fost unul foarte direct: ”Nu luați lucrurile ușor. Ne confruntăm cu un adversar care este în stare de orice”

Orban a vrut să le fie aproape liberalilor hunedoreni și să îi mobilizeze acum, în prag de campanie electorală, mai ales că, spune acesta, lupta electorală se duce cu un adversar extrem de dificil.

Ludovic Orban: ”Ca să câștigăm alegerile, toți candidații vor trebui să facă o campanie asidură, din om în om. Nu luați lucrurile ușor. Ne confruntăm cu un adversar care este în stare de orice: să mintă, să inventeze, să calomnieze, să fure, să promită marea cu sarea în condițiile în care știe că nu mai este în stare să mai ofere nimic. Ne batem cu un adversar extrem de dificil și trebuie să fim extrem de mobilizați în toată perioada de campanie. Să nu credeți că se va câștiga foarte ușor. Bătălia va fi extrem de dificilă și vom avea nevoie de mobilizarea tuturor echipelor noastre să facem campanie din casă în casă, să vorbim cu fiecare român, să le prezentăm proiectele noastre, să demontăm toate minciunile și toate calomniile pe care le scornesc reprezentanții PSD-ului”.

De asemenea, președintele liberalilor la nivel național a precizat că o reprezentare cât mai mare în administrația locală este contribuie la abordarea alegerilor parlamentare cu mai multă încredere într-o victorie categorică. Ludovic Orban a catalogat județul Hunedoara ca fiind extrem de dificil, în condițiile în care fiecare zonă are problemele ei specifice, ce trebuei abordate cu maximă atenție și responsabilitate.

Pe de altă parte, deputatul Lucian Heiuș, președintele PNL Hunedoara a subliniat importanța câștigării celor mai multe voturi nu doar la nivelul administrațiilor publice locale, ci și la președinția Consiliului Județean, unde candidat este Adrian David.

Lucian Heiuș: ”Victoria lui Adrian David va fi suma victoriilor dvs. Doar așa putem câștiga, câștigând dvs și câștigând Adrian David. Ați fost obișniuiți ani de zile să fiți câștigători. Trebuie să devenim din nou câștigători în acest an și trebuie să dovedim că se poate. Pornim la această campanie mai uniți ca niciodată, mai încrezători ca niciodată”.

Carmen COSMAN – PREDA