O firmă specializată în reparațiile la rosturi va efectua lucrările la podul de la Sălătruc

Foto: Facebook

Primăria municipiului Petroșani a luat deja legătura cu o firmă de profil pentru a efectua reparațiile la podul peste Sălătruc, iar până atunci a efectuat lucrări provizorii, a precizat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Probleme au apărut la rostrurile podului, unde municipalitatea nu poate efectua reparațiile, ci este nevoie de o firmă specializată în acest sens. Totuși, cu ajutorul unor reparații provizorii, gropile din carosabil au fost astupate în mare parte, astfel încât traficul să se desfășoare fără inconveniente majore.

”Noi nu putem să intervenim decât să facem niște minime reparații. Am luat deja legătura cu o firmă specializată, care face aceste reparații la rosturile de pod. Nu există un pericol iminent la acel pod, doar că rostul fiind mai mare, acolo, din cauza traficului intens, apar acele găuri. Noi am făcut o reparație provizorie, am luat legătura cu o firmă specializată în aceste reparații și în perioada următoare o să intervenim la acel pod”, a declarat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Carmen COSMAN – PREDA