Vlad Lăutaru: ”Rușine, Costel Avram. Nu îmi mai amenința părinții!”

Campania electorală de la Petroșani ia o turnură extrem de gravă. Vlad Lăutaru, consilier local, președintele TNL Petroșani și candidat al PNL pentru un nou mandat de consilier local, susține într-un comunicat de presă că i-au fost amenințați părinții de către candidatul PSD la funcția de primar, Costel Avram, direct sau prin interpuși. Vlad Lăutaru a menționat că a fost formulată deja o plângere penală în acest sens.

COMUNICAT DE PRESĂ:

”Fără niciun program sau proiect politic de campanie, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Petroșani, Costel Avram, recurge la amenințări abjecte asupra tuturor celor care, crede el, ar putea să îi îngreuneze cursa spre primărie. Lansează minciuni după minciuni în spațiul public, amenințări la adresa contracandidaților săi și, mai grav, la familiile acestora.

M-a amenințat pe mine și pe tatăl meu, susținând că ne va ”distruge”. Am crezut, am sperat mai bine zis, că este doar o scăpare, că și-o fi ieșit omul din fire, cum am văzut cu toții că i se întâmplă, dar, din păcate, acum constat cu mâhnire și mai ales cu îngrijorare că a trecut la faza a doua de amenințări, de data aceasta prin interpuși, prin așa – zișii candidați independenți.

Să nu uităm că Avram este cel care, și există dovezi certe în acest sens!,  a agresat verbal și fizic o jurnalistă din Deva, pe Natalia Bumbac, l-a jignit și l-a amenințat pe managerul Teatrului ”I.D. Sîrbu” din Petroșani, Cosmin Rădescu, a urlat la angajații Consiliului Județean Hunedoara care încercau să îi atragă atenția că ceea ce îi pune să facă nu este legal, a dat-o afară pe doamna Carmen Guran, a jignit-o pe soția primarului din Petroșani, Monica Iacob – Ridzi, pe mama ei, pe managerul Spitalului de Urgență Petroșani, dr. Alin Vasilescu. Acum, își continuă amenințările prin Daniel Stepan, candidatul ”independent” la funcția de primar cu care tocmai ce s-a întâlnit. Întâlnirea pe care a avut-o în urmă cu 2 zile cu “independentul” Daniel Stepan, nu poate să îmi indice decât faptul că acesta a fost determinat de către Costel Avram să o atace PE MAMA MEA, un respectat cadru didactic, și anunț pe această cale că mama mea a formulat o plângere la poliție pentru amenințări pe numele lui Stepan.

În plus, partenera lui Daniel Stepan recunoaște public că l-a contactat pe tatăl meu să-i spună că: ”mai este viață și după  campanie”.

Lăsați-mi familia în pace, nu o mai amestecați în jocurile politice murdare ale dvs! Nu aveți voie să amenințați o femeie! V-ați legat de mama mea, doar pentru că este MAMA MEA. Prea jos ați coborât ștacheta acestei campanii electorale și veți pierde rușinos, așa cum meritați!

Cum vă permiteți, domnule Costel Avram, direct sau prin interpușii dvs., să îmi contactați și să îmi amenințați familia, doar pentru că sunt membru al altui partid politic, al PNL, și candidez din nou pentru o funcție de consilier local?  De când amenințările țin loc de proiecte electorale, de programe sau de viziuni? Chiar credeți că aceste lucruri vor ține la infinit și că nu veți răspunde pentru faptele dvs. și ale apropiaților dvs?  Sunt sigur că organele statului își vor face datoria.

Să vă fie rușine!

Vlad Lăutaru”