Taximetriști bătuți în trafic la Petroșani

Doi taximetriști din Petroșani au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost agresați noaptea trecută în trafic.

Potrivit reprezentantului legal al firmei de taxi COMSION, Ion Comșa, incidentul s-a produs după o comandă telefonică venită din cartierul Bosnea. Dispecerul i-a comunicat celui care solicitase un taximetru dacă poate să coboare la pod, pentru că șoferii nu vin noaptea în acea zonă. Asta din cauză că taximetrele au mai fost atacate cu pietre în zona respectivă, după ce s-au prezentat la comandă, și din acest motiv șoferii de taxi evită acest cartier

Numai că lucrurile au degenerat, iar doi șoferi de taxi din Petroșani, aflați noaptea trecută pe traseu au fost bătuți, după refuzul venit de la dispecerat. Ar fi fost luați la întâmplare, spun cei de la firma de taxi, doar pentru că aveau mașinile inscripționate cu numele firmei. Cei doi taximetriști au ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii spun că s-a deschis un dosar de cercetare penală.

”În data de 08.09.2020, ora 01:07, Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Dealului din municipiul Petroșani, a avut loc un scandal. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au constatat că, doi bărbați in varsta de 36 si respectiv 38 de ani, ambii conducători de taxi, in urma unui conflict verbal, au fost agresați fizic de către alti doi barbati care se deplasau cu un alt autoturism taxi. În cauză polițiștii au intocmit dosar de cercetare penala pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Comsa spune că, de 20 de ani de când are firma de taxi nu s-a întâmplat așa ceva.

Carmen COSMAN – PREDA