PRM Petroșani, susținere declarată pentru primarul Tiberiu Iacob – Ridzi

La Petroșani, Organziația PRM a decis să îl sprijine în alegeri pe actualul primar, Tiberiu Iacob – Ridzi, candidat la un nou mandat din partea PNL.

Gheorghe Bereș, președintele PRM Petroșani a explicat că sunt mai multe motive pentru care, în ședința biroului politic local a fost luată această decizie.

”În ultimii ani, de când e actualul primar, se vede că se mișcă ceva în Petroșaniul acesta. De asemenea, din spusele colegilor mei de partid, la audiențele la care au fost înotdeauna au fost ascultați și li s-a răspuns la solicitările pe care le-au avut. La ora actuală, din punctul meu de vedere, nu cred că este cineva mai competent care să ducă într-adevăr proiecte, cum a  dus Tiberiu Iacob – Ridzi, la bun sfârșit. Referitor la contracandidați…Cel mai puternic contracandidat care cred eu că este, Costel Avram, l-am avut de două ori în partid. Știm ce poate”,a  declarat Gheorghe Bereș, președintele PRM Petroșani.

La alegerile de anul acesta, din cauza problemelor existente la București, PRM nu a putut merge cu prorpii candidați, însă reprezentanții din Petroșani ai partidului înființat de Corneliu Vadim Tudor au decis să își exercite votul și să îl susțină pe Tiberiu Iacob – Ridzi la încă un mandat de primar al municipiului Petroșani.

Carmen COSMAN – PREDA