Afișe ilegale ale PSD la Vulcan. S-au sesizat și alte nereguli grave

PSD a încălcat la Vulcan, din nou, legea electorală. A lipit materiale electorale  în locuri nepermise, iar Biroul Electoral de Circumscripție nr. 7 Vulcan a dispus înlăturarea imediată a lor. Au fost sesizate și alte aspecte mult mai grave, care au ajuns în cercetare la organele competente.

Plângerea la Biroul Electoral a fost făcută de un vulcănean și, după analizarea sesizării și a dovezilor atașate, reprezentanții BEC nr. 7 Vulcan au constatat că afișele electorale ale candidatului PSD sunt lipite atât pe geamurile unui spațiu aflat la parterul Blocului G3, dar și pe stâlpii de iluminat. Pentru că era încălcată legea, s-a dispus înlăturarea acestor materiale electorale.

Pe de altă parte, vulcăneanul a sesizat la BEC și faptul că PSD folosește minori în campania electorală, dar a semnalat și că reprezentanții PSD au săvârșit infracțiuni de abuz în serviciu și delapidare.

Reprezentanții Biroului Electoral au trimis plângerea spre soluționare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani în ceea ce privește acuzația de delapidare, respectiv la Poliția Vulcan în privința folosirii minorilor în Campania electorală.

Carmen COSMAN – PREDA