Al cincilea caz de Covid -19 în Consiliul Județean Hunedoara în nicio lună

Angajații Consiliului Județean Hunedoara  se infectează unul după altul cu noul coronavirus. Sunt cinci cazuri ”interne” într-o singură lună, pe lângă un al șaselea caz, al unui angajat care a venit din concediu infectat și nu a mai ajuns la serviciu.

Mai rămân 5 despre care nu se știe de unde au contractat boala. Și, în tot acest timp, la CJ Hunedoara, acolo în vârf, e liniște. Prea multă liniște, poate, în timp ce angajații administrației publice par să joace ruleta rusească cu propria lor sănătate.

Cel mai recent caz confirmat este al unui angajat de la CMID, compartiment din structura Consiliului Judeșean. De asemenea, potrivit informațiilor, mai există o angajată a Serviciului Achziții internată în spital, într-o stare destul de gravă. Al treilea caz este al unui reprezentant al Serviciului Administrare Drumuri, iar cazul patru din CJ Hunedoara este reprezentat de șeful Serviciului Administrativ.

Primul caz, în ordine cronoligică, consemnat  în ultima lună a fost al secretarei administratorului public al Consiliului Județean Hunedoara, Costel Avram, care a fost confirmată pozitiv la testul pentru Covid – 19 în data de 27 august.

Și totuși, chiar dacă aceasta a participat la ședințe cu mai mulți angajați ai CJ Hunedoara, nimeni nu a fost declarat la acel moment contact direct.

Carmen COSMAN – PREDA