Andrei Perneș vrea să schimbe fața Uricaniului. Proiecte pe fonduri europene pentru anveloparea blocurilor

Orașul Uricani se dărâmă, după 16 ani de conducere administrativă a lui Dănuț Buhăescu. Sunt 16 ani în care nu s-a făcut mai nimic în acest sens, iar multe blocuri de locuințe, pentru care administrația publică locală nu a avut niciun program real, nicio viziune, au ajuns într-o stare deplorabilă.

Acest lucru își dorește să îl schimbe echipa PNL și Andrei Perneș, candidatul liberalilor la funcția de primar, un tânăr al locului, un tânăr cu viziune, cu proiecte și, mai ales, interest cu adevărat de Uricani și locuitorii orașului.

 ”Avem în vedere ca, pe noul exercițiu financiar european, să câștigăm proiecte pentru anveloparea a cel puțin 30 de blocuri cu fonduri europene. După 16 ani în care administrația publică locală a reușit să anvelopeze pe fonduri europene  doar5 blocuri, noi ne dorim ca în noul exercițiu financiar european să anvelopam 30 de blocuri din Uricani. Îmi doresc cu adevărat să schimb fața orașului Uricani și să începem cu adevărat pregătirile pentru a deveni un eal oraș turistic. Ca să reușim acest lucru trebuie să lucrăm la fața orașului nostru și să îi schimbăm aspectul de zonă “gri” în care se află momentan. Cu foarte mult efort și determinare sunt convins că vom reuși acest lucru!”, a  declarat Andrei Perneș, candidatul PNL la funcția de primar al Uricaniului.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara

CUI 21200012