Minciuna PSD demontată de Traian Berbeceanu: Adrian David nu a fost niciodată cercetat în dosarul ”Spumă și Bibanu”!

Foto: Playtech.ro

Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a demontat astăzi minciuna PSD privind implicarea lui Adrian David – candidatul PNL la președinția Consiliului Județean, în dosarul ”Spumă și Bibanul”. Berbeceanu este cel mai în măsură să vorbească despre aceste aspecte, deoarece a fost ofițer de caz! 

O minciună rostogolită în spatiul public de PSD Hunedoara, inclusiv prin organele media de presă, mai ales după ce ultimele sondaje de opinie îl dau drept castigator la președinția CJ Hunedoara pe Adrian David în fața președintelui PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor. Traian Berbeceanu a demontat astăzi aceste acuzații false. Mai mult, și-a declarat încă o data susținerea față de Adrian David.

Ultimul sondaj de opinie, care îl dă câștigător pentru Consiliul Județean Hunedoara pe candidatul PNL Adrain David, cu un scor mai mare decât dublul procentelor pe care le-ar obține contracandidatul PSD – Laurențiu Nistor, nu doar că a cutremurat din temelii partidul roșu, nu doar că le-a dat fiori de groază fruntașilor pesediști, dar pur și simplu a scos la suprafață tot ce au pesedeii mai mizer: minciuna, demagogia, dezinformarea crasă și obrăznicia.

Și, folosindu-se de relații cultivate și menținute pe bani mulți pe la diverse site-uri centrale ale presei de partid, au lansat o campanie mârșavă și jegoasă, precum caracterele lor, împotriva candidatului PNL.

Apoi, au preluat și distribuit pe infecția organizației locale, numita HD24.ro, știrea falsă și calomnioasă potrivit căreia, “Adrian David ar fi un interlop cercetat în urmă cu mulți ani intr-un dosar de crimă organizată”. Și că, ce să vezi, “USR-ul ar susține un penal la șefia CJ”.

Este atât de rudimentar construită manevra securistoidă, încât este evidentă pentru orice om de bun simț, pentru orice persoană cu o minimă educație, așadar, pentru orice ne-pesedist.

Până la urmă, o astfel de “știre” se adresează doar electoratului talibanizat al PSD-ului, singurul care ar putea să înghită pe nemestecate și negândite asemenea aberații.

Și asta o susține cel care, în urmă cu 16-17 ani de zile, a fost ofițer de caz în dosarul la care se face referire, cel care a inițiat activitățile investigative cu privire la acel grup infracțional, cel care cunoaște în cel mai mic amănunt mijloacele și tehnicile investigative folosite, participația și vinovăția fiecărei persoane cercetate. Adică eu.

Și vă mai spun că Adrian David nu a fost niciodată cercetat în acel dosar, nu a fost suspect de săvârșirea vreunei fapte penale, nefiind trimis în judecată pentru ceva, orice!

Vă spun și că sunt mândru cu un asemenea coleg de partid, cu un astfel de candidat, prețuiesc tare mult prietenia lui Adrian!

Educația de excepție și nivelul superior de pregătire, bunul simț, modestia și caracteru-i deosebit nu-i permit lui Adrian să reacționeze pe măsură.

– Adrian, îți doresc succes, știu că împreună vom câștiga și alegerile care bat la ușă, și cele care vor urma! Știu că impreună vom scăpa județul de subdezvoltare și săracie, de hoție, de minciună și demagogie, de pesede! Continuă-ti drumul, cu determinare, hotărâre și demnitate. De scârbe și ticăloși ne vom ocupa noi, ăștia obișnuiți nu astfel de specimene…”, scrie Traian Berbeceanu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Carmen COSMAN – PREDA