Încă un caz de Covid – 19 confirmat la Consiliul Județean Hunedoara. Conducerea instituției doarme în scaune?!

Un nou caz de Covid – 19 a fost confirmat la Consiliul Județean Hunedoara. Tot la Serviciul Administrare Drumuri, unde testul unei angajate a ieșit pozitiv. În tot acest timp, președintele PSD al Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, își face probabil somnul de frumusețe, că despre o reacție oficială sau măsuri prompte nici nu se pune problema. Administratorul public, Costel Avram – despre care se spune că este președintele ”de facto” al instituției, umblă prin Petroșani în campanie electorală. Fără mască și atingând în mod repetat oamenii cu care se întâlnește, deși contravine normelor sanitare!

Se ”îngroașă” problema la Consiliul Județean Hunedoara, unde astăzi a fost confirmat un nou caz pozitiv de Covid – 19. Tot la Serviciul Administrare Drumuri. Este al treilea caz concomitant în acest compartiment, dar până acum șefii CJ Hunedoara nu au anunțat măsuri excepționale, conform legii, pentru că deja aici putem vorbi practic despre un focar.

De la Consiliul Județean Hunedoara nu a venit până la acest moment nicio informare despre situația gravă de aici, unde doar în ultima lună au fost declarați pozitiv 6 angajați, la care se adaugă încă unul, dar care s-a întors bolnav din concediu.

Foto: Gazeta de Dimineata

Până la urmă cine să și comunice oficial? Mircea Bobora, președontele CJ Hunedoara, își trăiește practic ultimele zile în această funcție de demnitate publică. Nu se mai regăsește pe lista PSD pentru Consiliul Județean, asta deși liderii social – democrați încearcă încă să ne convingă de performanțele administrative ale echipei din fruntea administrației publice județene. Costel Avram, administratorul public și președintele ”de facto” al Consiliului Județean, umblă prin Petroșani în campanie electorală, fără minime măsuri de protecție. Chiar și fără mască, deși intră în contact cu o mulțime de oameni în această perioadă. Cei doi vicepreședinți au plecat de ceva vreme din CJ Hunedoara, că tot au fost lăsați fără atribuții pentru a-i spori puterea decizională a lui Avram.

Dar angajații, adică cei care trebuie să vină zilnic și să își facă treaba, ce vină au?!

Carmen COSMAN – PREDA