Consilierii PSD s-au opus unui proiect pentru tinerii din Petroșani!

Consilierii locali PSD de la Petroșani au votat astăzi împotriva unui proiect inițiat de primarul Tiberiu Iacob – Ridzi și consilierul local Vlad Lăutaru (PNL) prin care tinerii din Petroșani au acces gratuit în sălile de sport aferente unităților școlare.

Proiectul a fost aprobat astăzi, după ce a fost votat de toți consilierii PNL și, astfel, tinerii pot avea acces în sălile de sport fără să mai plătească suma stabilită până acum drept chirie.

”Este un proiect pentru tineri, la care, spre surprinderea noastră, consilierii locali ai PSD S-AU OPUS, considerându-l neoportun, deși mișcarea este esențială la orice vârstă și cu atât mai mult pentru tinerii aflați încă în formare. Până acum, accesul în sălile de sport, în afara orelor de educație fizică, se făcea contra-cost, dar suma stabilită drept chirie, chiar dacă nu era foarte mare, pentru unii tineri putea fi un obstacol. Din fericire, proiectul a fost votat de toți consilierii PNL și astfel a putut fi adoptat. Conform Hotărârii de Consiliu Local, toți tinerii din Petroșani cu vârsta cuprinsă între 16-35 de ani, pot practica GRATUIT activități sportive în sălile de sport aferente unităților școlare”, a declarat Vlad Lăutaru, consilier local PNL.

Procedura de rezervare, precum și ziua în care tinerii vor beneficia de această facilitate vor  fi stabillite de către Consiliile de Administrație ale unităților școlare și vor fi comunicate ulterior.

Carmen COSMAN – PREDA