Marcel Ciolacu a fost la Lupeni să-l susțină pe Lucian Resmeriță

Membri și simpatizați ai PSD Lupeni l-au întâmpinat în această dimineață pe președintele partidului, Marcel Ciolacu, venit în campanie electorală să-l susțină pe Lucan Resmeriță, candidatul PSD la încă un mandat de primar.

Marcel Ciolacu a fost însoșit de Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD, iar prima oprire a fost în fața sediului PSD, unde au fost ținute câteva discursuri.

”Astăzi este o zi specială. Este o zi specială pentru Lupeni, este o zi specială pentru mine ca și primar, este o zi specială pentru Organizația PSD Lupeni. Mi-am dorit tot timpul ca dl. Ciolacu să fie aici, alături de noi, să fie aici pentru a  reuși să facem în așa fel încât lucrurile bune pe care le-am făcut în acest municipiu frumos să fie cunoscute și să continue. Îi mulțumim pentru faptul că astăzi pensionarii din Valea Jiului, în ceea ce înseamnă minerit, au pensiile crescute, vreau să îi mulțumesc că astăzi cei din Valea Jiului și nu numai pot ieși cu doi ani de zile mai repede la pensie, fiindcă am avut o lege bună, inițiată de Cristian Resmeriță, cu sprijinul domnului Ciolacu și a întregii echipe de la București. Mulțumirile ar fi foarte multe, fiindcă am avut tot timpul sprijin în ceea ce a însemnat dl președinte Ciolacu, în ceea ce înseamnă bani guvernamentali am fost tot timpul sprijiniți și așa am reușit să facem proiecte foarte bune, foarte constructive pentru localitatea noastră. Am reușit în ceea ce înseamnă CNI să obținem trei finanțări pentru dezvoltarea municipiului Lupeni”, a spus primarul în exercițiu Lucian Resmeriță, candidat la încă un mandat din partea PSD.

Marcel Ciolacu i-a îndemmat pe oameni să se mobilizeze și să meargă la vot și spune că cine va câștiga alegerile locale, le va câștiga și pe cele generale.

”Am văzut că aici sunteți mai implicați în campanie și în politica națională. Valea Jiului a fost și rămâne cea mai afectată după Revoluția din 1989. Cristian Resmeriță a venit lună de lună, la fiecare comisie parlamentară, să treacă legile, incluisv cu ieșirea la pensie mai repede cu doi ani. (…)  Vă rog să vă mobilizați, peste o săptămână să mergeți la vot, să rămâneți strâns uniți în jurul acestui primar, profesor, în jurul lui Lucian Resmeriță, dintr-o familie cu tradiție în administrație, care știe să ducă lucrurile până la capăt. Credem că s-a ajuns la minimum acceptat vreodată de Valea Jiului și nicio mină din acest moment să nu se mai închidă. Este cazul ca Guvernul, indiferent ce culoare are și cum se numește, să investească în Valea Jiului”, le-a transmis oamenilor Marcel Ciolacu.

 

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara

CUI 21200019