A fost desemnat constructorul pentru baza sportivă de la Stadionul Jiul Petroșani

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru baza sportivă ce va fi construită în incinta Stadionului Jiul Petroșani.

Banii pentru acest proiect vin de la Compania Națională de Investiții, printr-un subprogram dedicat.

”Săptămâna trecută s-a încheiat procedura de licitație, s-a desemnat câștigătorul și săptămâna aceasta vom semna contractul de lucrări”, a declarat primarul  municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Contractul a fost scos la licitație, în data de 7 iulie de Compania Națională de Investiții și nu mai puțin de cinci firme s-au înscris în competiție.

Mai exact, este vorba despre construirea, la stadionul Jiul, a unei arene de fotbal cu capacitatea de 500 de locuri, cu gazon sintetic, cu nocturnă și vestiare. Obiectivul face parte din subprogramul “Complexuri sportive” din cadrul programului național de construcții de interes public și social.

În vara anului trecut, Compania Națională de Investiții și-a arătat disponibilitatea financiară de a finanța un proiect investițional la clubul Jiul Petroșani, mai precis într-un teren ce va fi amenajat cu gazon sintetic, pretabil fotbalului, dar și vestiare pentru jucători.  Primarul Petroșaniului a precizat încă de la acea dată că, practice, va fi amenajat terenul cu zgură,  pe care acum se fac antrenamente la fotbal.

Complexul Sportiv „Jiul Petroșani” a fost inaugurat în 1982, la data de 1 august, având un stadion de 20.000 de locuri pe scaune și o pistă olimpică de atletism.

Carmen COSMAN – PREDA