Petroșani/ 30.000 de lei către fiecare școală pentru materiale sanitare

Foto: Arhiva

Măști, dezinfectanți, materiale sanitare, în general. Pentru aceste lucruri Primăria Municipiului Petroșani a alocat fonduri fiecărei școli în parte, din banii primiți de la Guvern la rectificarea bugetară, a precizat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Luni și marți, după procesul de votare, școlile vor fi închise pentru dezinfecție și curățenie. Iar Primăria Municipiului Petroșani a alocat fiecărei școli în parte câte 30.000 de lei pentri achziționarea produselor de dezinfecție necesare.

”Toate școlile au primit bani să facă dezinfecția și curățenia după procesul de votare. Am avut o videoconferință cu directorii de școli și le-am spus ca fiecare școală să achziționeze minimum 10.000 de măști. Fiecare școală a primit 30.000 de lei din ondurile primite la rectificarea bugetară. Am alocat, în total, peste 2 miliarde de lei pentru școli doar pentru materiale sanitare: dezinfectant, săpun, măști”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

De asemenea, Primăria Petroșani a pus la dispoziția elevilor și a cadrelor didactice într-o primă etapă 16.000 de măști de protecție, dar numărul acestora va fi suplimentat în perioada următoare.

Carmen COSMAN – PREDA