MINCIUNA PSD demontată – cazierul lui Adrian David este imaculat!

Adrian Nicolae David, candidatul Alianței PNL-UDMR-PNȚCD, susținut de USR, Plus și FDGR, pentru președinția Consiliului Județean Hunedoara nu a avut și nu are cazier judiciar, așa cum în mod mincinos aparatul de propagandă al PSD a încercat să acrediteze ideea. O dovedește chiar documentul oficial emis de IPJ Hunedoara pe numele lui Adrian David.

PSD Hunedoara simte că pierde alegerile la nivel județean, simte că cei patru ani ratați în fruntea Consiliului Județean Hunedoara o să îi coste scump la scurtinul de duminică, 27 septembrie. Și au lansat în mediul on-line o minciună mai mare chiar decât neputința lor, încercând în mod disperat să asocieze ideea de interlop alături de numele lui Adrian Nicolae David.

Nimic mai fals! Adrian David nu are și nu a avut vreodată probleme cu legea. O dovedește fără niciun fel de dubiu cazierul său judiciar, fără pată, document  emis de IPJ Hunedoara.

Candidatul Alianței PNL-UDMR-PNȚCD, susținut de USR, Plus și FDGR, Adrian Nicolae David, nu are și nu a avut vreodată calitatea de suspect, învinuit ori inculpat în cauze instrumentate de organele în drept. Acest lucru l-a spus cu subiect și predicat și comisarul Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba Iulia.

PSD rămâne astfel cu încă o minciună, care nu o să-i folosească la nimic în încercarea disperată de a-și ridica propriul candidat la alegerile din data de 27 septembrie, unde sondajele îl dau deja pierzător pe liderulul social – democraților hunedoreni!