Costel Avram l-a trădat chiar și pe cel care l-a susținut financiar în facultate: Corneliu Vadim Tudor (DOCUMENTE)

Nu o dată, de două ori l-a trădat Costel Avram pe Corneliu Vadim Tudor, cel care stă și la baza ”construcției” omului politic de astăzi. Costel Avram a pozat  ani de zile în stindardul PRM din județul Hunedoara și a ținut de-a dreapta lui Vadim. A părut în tot acest timp doar să caute momentul prielnic să îi întoarcă spatele Tribunului, urmărindu-și propriul interes, după cum avea să descopere și mentorul său din politică. Puțini sunt cei care știu însă că Vadim Tudor este cel care l-a susținut în facultate cu bani! Iar gesturile celui care astăzi vorbește despre ”onestitate” și cere votul de ”încredere” al cetățenilor din Petroșani sunt greu de înțeles pentru oricine în acest context.

Documente explozive au ieșit zilele acestea la iveală, de pe vremea în care Costel Avram era doar o tânără speranță în ale polticii. Era student și pe atunci credea în Corneliu Vadim Tudor și în Partidul România Mare, formațiunea politică înființată de Tribun. Beneficia de Bursele România Mare, câte 20.000 – 25.000 de lei și asta la nivelul anilor 90, când Costel Avram era student.

Costel Avram a intrat în politică în 1991 în Partidului România Mare. În anul 2000, a ajuns, prin jocuri de culise bine regizate cum scria presa vremii, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara din partea PRM. Era tot în PRM când a candidat și a câștigat un post de deputat de Hunedoara. După numai vreun an a renunțat, revenind la Consiliul Județean Hunedoara  ca vicepreședinte.

A întors tabloul lui Vadim cu fața la perete!

A plecat din PRM prima dată în 2004, atras de ”mirajul” PSD, care la acel moment era cea mai puternică forță politică din România. Plecarea a fost cu scandal, iar Avram a întors în sediul partidului tabloul lui Vadim cu fața la perete.

”Acel nefericit Costel Avram, care mi-a întors tabloul cu fața la perete”, a fost reacția de la acea vreme a lui Corneliu Vadim Tudor

Prin anul 2005 i-a cerut public iertare  Tribunlui, printr-o celebră scrisoare deschisă în care mărturisea că ”perioada de rătăcire politică” s-a încheiat.  Corneliu Vadim Tudor l-a reprimit în PRM, iar în 2008 Costel Avram a ajuns din nou vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Corneliu Vadim Tudor: ”Acest bișnițar politic”

A trădat din nou ”mâna” care l-a ajutat cu generozitate în perioada studenției, iar în 2012 Corneliu Vadim Tudor l-a exclus din partid pe motiv că a făcut un pact cu ostul președinte al CJ Huendoara, Mircea Moloț, la alegerile locale. Nu a candidat la Consiliul Județean pentru un post de director al Apa Serv Valea Jiului.  Vadim Tudor l-a numit BIȘNIȚAR POLITIC

 “Acesta a încălcat Statutul formaţiunii şi a dat dovadă de o incalificabilă lipsă de loialitate, punând Filiala PRM la picioarele acelora care se tot alternează la pute­re de ani de zile. În mod concret, acest individ a încheiat un târg cu Mircea Moloţ, cedând voturile pe care le-ar fi putut obţine la alegerile pentru preşe­dinţia Consiliului Judeţean – funcţie pentru care îl propusese conducerea partidului – şi eliminându-se, singur, de pe buletinele de vot, în favoarea celui amintit. Astfel, în ziua votului, cetăţenii judeţului Hunedoara au constatat că PRM nu are candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean! Trocul încheiat a constat în primi­rea, la schimb, de către acest bişniţar politic a funcţiei de director al S.C. Apaserv Valea Jiului. (…) După ce a fost, timp de 4 ani, preşedinte al Consiliului Judeţean şi timp de alţi 4 ani vicepreşedinte, din partea PRM, perioadă în care nu a făcut nimic pentru locuitorii acelui judeţ cu mari probleme sociale – escrocul Costel Avram a pândit momentul să se mai aranjeze pentru o perioadă de 4 ani, într-o funcţie foarte bănoasă. Mai mult decât atât, el s-a ferit să dea ochii cu conducerea partidului pe care îl vânduse fără ruşine, ascunzându-se ca un răufăcător, refuzând să participe la Serbările de la Ţebea şi pretextând, în mod mincinos, că ar fi în… străinătate”, se arată într-un comunicat de presă al PRM de la acea vreme.

Între timp, Avram s-a întors la mai vechea sa dragoste, la PSD, partid care l-a susținut la conducerea Apa Serv și, mai apoi, l-a ”cățărat” pe postul de administrator public al județului Hunedoara.

Dacă despre excluderea lui Costel Avram din PRM și comunicatul de presă de o duritate maximă al lui Corneliu Vadim Tudor s-a mai scris, puțini sunt cei care (mai) știu că relația dintre Avram și Corneliu Vadim Tudor a fost dincolo de cea politică. Tribunul este cel care l-a sprijinit financiar în facultate, astfel că gesturile celui care astăzi vorbește despre ”onestitate” și cere votul de ”încredere” al cetățenilor din Petroșani sunt greu de înțeles pentru oricine.

Pentru că poți să nu te mai regăsești în doctrina uni partid în care ai activat cândva, însă poți să te retragi cu DECENȚĂ!

Notă: Sunt documentele vremii, așa cum au fost ele păstrate în arhive. Am tăiat numele celorlalți bursieri pentru că nu au nicio relevanță în articolul de față.

Carmen COSMAN – PREDA