Pandemia a crescut numărul plăților online la Apa Serv

Foto: Arhiva

După declanșarea pandemiei, numărul plăților online la Apa Serv Valea Jiului a crescut foarte mult. Mulți abonați preferă acum să achite facturile fără să mai fie nevoiți să treacă pe la casierii.

Doar cu o conexiune la Internet, consumatorii pot scăpa de statul la coadă pentru plata facturilor la apă, cu ajutorul unui simplu cont online similar celorlalți furnizori. Iar pe perioada pandemiei acest lucru s-a simțit cel mai bine.

”Am avut o creștere față de luna februarie undeva la 40% a abonaților care și-au făcut cont online. Asta s-a văzut imediat și în încasări. În martie, raportat la luna februare, am avut o creștere a plăților de 56%, în martie – aprilie am fost în șomaj tehnic, iar casierele nu au ieșit în teren. În aprilie am avut o creștere de 70%, în mai am avut o creștere de 81 %, în iunie de 30%, în iulie tot undeva 30 %. Este un trend crescător în ceea ce provește plățile on line”, a declarat directorul Apa Serv Valea Jiului, Cristian Ionică.

Plata facturilor nue ste singurul avantaj al acestui cont inline, a explicat directorul Apa Serv. Oamenii pot să urmărească și istoricul facturilor, dar pot transmite și indexurile