Tiberiu Iacob – Ridzi: Rămân primar la Petroșani. Nu candidez pentru Parlament

Tiberiu Iacob – Ridzi a anunțat astăzi că nu va candida la Parlamentul României și că a ales să rămână primar la Petroșani. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținute la Petroșani alături de președintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu.

Tiberiu Iacob – Ridzi a precizat că a ales să lupte în continuare, să se implice și să finalizeze toate proiectele începute, dar și să demareze altele noi pentru dezvoltarea municipiului Petroșani.

”Sunt profund onorat de încrederea cu care m-a creditat PNL, propunându-mi să candiez pe un loc eligibil pentru Parlament. Este o confirmare a muncii în calitate de primar al municipiului Petroșani. Însă vreau să vă spun că nu voi accepta această propunere, rămân primar al Petroșaniului și nu voi pleca din această funcție. Nu doresc să îi dezamăgesc pe cei care învestit cu încredere, în special pe cei care m-au ales în funcția de primar și cei care m-au susținut în această campanie electorală. Doresc să dezvoltăm în continuare Petroșaniul, să ducem la bun sfârșit proiectele începute și să demarăm proiecte noi pentru Petroșani, pentru dezvoltarea orașului nostru”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi, președinte al PNL Petroșani.

Acesta a subliniat că alege în continuare răspunderea și resonsabilitatea pe care o implică funcția de primar, dar că îi va susține și le va acorda tot sprijinul reprezentanților PNL Huneodara  care vor candida la alegerile parlamentare din luna decembrie.

Președintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, este cea care i-a propus primarului, în Biroul Politic Județean, să candideze la alegerrile parlamentare.

”Primarul Tiberiu Iacob – Ridzi este omul care a demonstrat – într-o zonă în care oamenii au ales întotdeauna partea social – democrată, au ales lucrurile mai degrabă populiste – că a reușit să schimbe opțiunea electoratului. La alegerile din 27 septembrie, a obținut unul din cele mai bune scoruri din municipiile județului Hunedoara ale PNL. Tiberiu Iacob – Ridzi este un primar care le-a demonstrat locuitorilor municipiului Petroșani că este dedicat și că muncește cu foarte multă seriozitate. În calitate de președinte al PNL și ca om care dorește să promoveze Valea Jiului recunosc că, vineri, în ședința de Birou Politic Județean de la Deva i-am propus dl primar să candideze pe o funcție pentru Parlamentul României. Experiența dumnealui și rezultatele îl recomandă. Astăzi a demonstrat încă o dată că opțiunile electoratului, ale oamenilor pe care îi reprezintă, dorința  de a dezvolta Petroșaniul sunt mai presus decât aceea de a accede în Parlamentul României”, a precizat la Petroșani Vetuța Stănescu.

PNL Hunedoara respectă un calendar electoral pentru alegerile din luna decembrie. Astăzi este ultima zi de depunere a candidaturilor. Joi este programată ședința BPJ unde vor fi votate numele candidaților înscriși pe liste. Listele votate vor fi validate de Consiliu Director, iar apoi vor fi trimise la Biroul Politic Național al PNL.

Carmen COSMAN – PREDA