Bannerele PSD amplasate fără autorizație au fost date jos!

Pe principiul ”unde-i lege, nu-i tocmeală”, indiferent de numele și funcția celui în cauză, bannerele electorale amplasate de PSD  la Petroșani fără autorizație au fost date jos de municipalitate.

În total, 6 bannere au fost ancorate de stâlpii de iluminat stradal, asta deși senatorul PSD Cristian Resmeriță – cel care va deschide și la alegerile din decembrie lista pentru Senat din partea PSD Hunedoara – recunoștea că nu a primit încă autorizație din partea municipalității din Petroșani. Resmeriță a încercat chiar să inducă ideea că primarul Tiberiu Iacob – Ridzi ar vrea să îi împiedice pe social- democrați să se promoveze electoral, omițând în același timp să spună că solicitarea lor fusese depusă cu doar două zile în urmă, iar cererea urmează un circuit legal de avizare până ajunge pe biroul primarului!

Ca atare, astăzi primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi, a dat dispoziție ca toate bannerele amplasate ilegal să fie înlăturate de pe domeniul public.

”Legea trebuie respectată de absolut toți cetățenii, indiferent cine sunt aceștia, și cu atât mai mult de către oamenii politici care trebuie să fie un exemplu, garanți ai respectării legii. Nu am făcut și nu voi face niciodată rabat de la respectarea legii, indiferent de presiunile și amenințările la care am fost sau voi fi supus. La acest moment sunt mai multe cereri depuse din partea partidelor politice pentru amplasarea de bannere electorale și absolut toate vor fi analizate cu celeritate, dar nu voi tolera nicio abatere de la prevederile legale”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Carmen COSMAN – PREDA

Scandal la Petroșani pe bannerele electorale. PSD ar fi încercat să obțină autorizația de pe poziții de forță