Candidații PNL Hunedoara pentru Parlamentul României au fost validați

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a validat listele de candidaturi pentru Camera Deputaților și Senat, inclusiv pe cele propuse de organizația județeană a PNL Hunedoara, pentru alegerile legislative care vor avea loc în data de 6 decembrie.

Secretarul de stat în MLPDA, Vetuța Stănescu, va deschide lista PNL Hunedoara pentru Camera Deputaților. Fostul prefect de Hunedoara, Vasilică Potecă, este primul pe lista pentru Senatul României din partea PNL Hunedoara.

Vetuța Stănescu, locul I Camera Deputaților: ”Echipa PNL propusă de organizația noastră este formată din oameni competenți, bine pregătiți, care vor reprezenta cu onestitate interesele hunedorenilor în Parlamentul României.  Ne așteaptă o campanie dificilă, dar sunt sigură că, alături de colegii mei, vom reuși să-i convingem pe hunedoreni că singura cale pentru județul nostru este dezvoltarea și modernizarea, prin proiectele și programele susținute de PNL. Îi mulțumesc președintelui PNL, domnul Ludovic Orban, precum și membrilor din Biroul Politic Național al PNL, pentru încrederea pe care ne-o acordă.  Vom depune toate eforturile pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor pe care hunedorenii și le-au pus în noi”

Vasilică Potecă, locul I Senat: ”Mulţumesc membrilor Biroului Politic Naţional pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, prin votul lor. Pentru echipa liberală, reprezentarea hunedorenilor în Parlamamentul României este o mare responsabilitate. Voi continua să identific problemele tuturor locuitorilor judeţului nostru, să găsesc soluții la acestea și să contribui la dezvoltarea județului Hunedoara”