Se pregătește parcarea modernizată de la Spitalul de Urgență Petroșani

Parcarea de la Spitalul de Urgență Petroșani va fi modernizată și extinsă, astfel încât autoturismele să nu mai încurce accesul spre corpurile instituției medicale.

O parcare mare, cu circa 150 de locuri, va fi amenajată la Spitalul de Urgență Petroșani, lângă pista de elicopter. În acest sens, reprezentanții municipalității din Petroșani au solicitat Asociației Comitato Pollicino să accepte diminuarea, cu 93 mp, a suprafeței de teren pe care îl au în folosință.

Și, după ce reprezentanții asociației și-au dat acceptul cu privire la diminuarea suprafeței de teren de la 653 mp la 550 mp, consilierii locali de la Petroșani au decis încheierea unui nou contract de comodat cu Asociația Comitato Pollicino.

” Urmează să amenajăm o parcare lângă spital, în spate la Pollicino, pentru a descongestiona traficul în zona Policlincii. Ulterior vom monta niște stâlpi din plastic pe trotuarul din fața Policlinicii astfel încât traficul pietonal să nu mai fie strangulat în zona respective”, a expicat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Carmen COSMAN – PREDA