La Petroșani PSD striga că nu a obținut autorizația pe loc. La Petrila, cererea pentru bannerele electorale ale PNL așteaptă de DOUĂ săptămâni!

PSD merge în continuare pe politica dublei măsuri. De două săptămâni zace într-un sertar al Primăriei Petrila solicitarea depusă de PNL pentru amplasarea bannerelor de promovare pentru precampania electorală. La Petroșani, PSD a pus în scenă o adevărată piesă de teatru doar pentru că nu au reușit să obțină pe loc avizul necesar, de pe poziții de forță.

Luni vor primi  avizul cei de la PNL, dă acum asigurări primarul Petrilei, Vasile Jurca, asta după ce s-a arătat uimit de faptul că este sunat ”pentru asta”. Este vorba despre numai două locații care ar trebui să primească autorizație de la Primăria Petrila, dar nici pentru atâta primarul Jurca nu a găsit pesemne răgazul necesar să semneze avizele.

De precizat că aceste bannere electorale de promovare a candidaților pot fi afișate doar până la startul campaniei electorale, adică în data de 5 noiembrie trebuie date jos, pentru că în 6 noiembrie începe campania electorală pentru alegerile parlamentare.

La Petroșani a fost un adevărat scandal, declanșat de PSD, pentru aceste bannere. Social – democrații au încercat să le amplaseze înainte de a obține autorizația necesară și chiar să obțină avizele necesare de pe poziții de forță și cu amenințări. Și asta pentru că au trebuit parcurși pașii procedurali și semnătura primarului absolut necesară pentru amplasarea materialelor electorale nu a putut fi dată pe loc.

Carmen COSMAN – PREDA

Scandal la Petroșani pe bannerele electorale. PSD ar fi încercat să obțină autorizația de pe poziții de forță