Topografii pregătesc terenul pentru viitoarea bază sportivă de la Stadionul Jiul

Baza sportivă ce va fi construită la Stadionul Jiul Petroșani intră în linie dreaptă. Astăzi, în teren, pe viitorul amplasament, au fost topografii împreună cu primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Construcția bazei sportive este finanțată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

”Acum două săptămâni s-a semnat la Petroșani contractul de lucrări, proiectare și execuție, a acestei baze sportive cu suprafață artificială. Suntem în programul național al Companiei Naționale de Investiții cu această bază sportivă cu suprafață artificială, cu nocturnă, cu 500 de locuri în tribună, spații administrative. Astăzi au venit topografii, fac ridicările topo, țărușează practic amplasamentul iar în cel mai scurt timp firma care a câștigat licitația va intra în teren cu lucrările efective la această bază sportivă”, a  declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Conform programului investițional, în incinta Stadionului Jiul Petroșani va fi construit un teren de fotbal cu suprafață artificială, cu 500 de locuri în tribună, dar și instalație de nocturnă, spații administrative și un  mini-teren de baschet, handbal sau alte sporturi. O investiție de peste 6 milioane de lei.

Carmen COSMAN – PREDA