PSD – dublul limbaj. Vrebal și non-verbal

PSD Huneodara dă dovadă, din nou, de dublu limbaj. Verbal și non – verbal. De data aceasta în chestiunea declarării Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hundoara ca spital Covid.

Laurențiu Nistor, președinte al Consiliului Județean Hunedoara și liderul social – democraților hunedoreni, îndeamnă public la ”calm” și ”responsabilitate”. Nistor poate răsufla ușurat. Spitalul Județean de Urgență Deva, cel subordonat lor, a rămas spital suport COVID. De precizat că Ministerul Sănătății decide ca urmare a propunerilor venite din teritoriu, asta ca să nu existe niciun dubiu în privința ”circuitului apei în natură”!

”Hunedoara are nevoie de solidaritate, de implicare activă și de compasiune. Mulți dintre noi am pierdut oameni dragi, pe alții îi avem în spitale infectați cu acest virus nemilos. Nu este timp pentru dispute în spațiul public, nu este timp pentru amânarea deciziilor care salvează vieți”, zice Laurențiu Nistor într-un comunicat.

În tot acest timp, doi dintre candidații PSD la alegerile parlamentare din 6 decembrie, Ilie Toma și Badin Ion, sustin protestele organizate în municipiul Hunedoara de câțiva localnici împotriva declarării unității medicale drept spital Covid. Mai mult, Bădin a și distribuit pe pagina sa anunțul privind protestul. Cei doi au și participat. Destul de aproape de protestatari încât să vadă ce se întâmplă și să fie în același timp văzuți.

Au luat probabil ad litteram îndemnul lui Nistor la solidaritate și implicare activă. Ori chiar acesta era mesajul?!