38 de amenzi aplicate în Lupeni în doar câteva zile pentru mașinile de pe domeniul public

Mașinile abandonate pe domeniul public în Lupeni au adus deja primele sancțiuni. Deocamdată, spune primarul Lucian Resmeriță, s-a mers pe o amendă minimă de 100 de lei, dar valoarea sancțiunilor poate ajunge până la 2.500 de lei.

La începutul acestei luni, primarul municipiului Lupeni a anunțat că vor urma amenzi pentru proprietari mașinilor abandonate, iar acestea vor intra în vigoare din data de 23 noiembrie. Unii oameni au înțeles avertismentul și și-au dus autoturismele în spațiile special amenajate. Ații, în schimb, au fost amendați. În total 38 de persoane până acum.

”Multumim cetățenilor municipiului Lupeni, care au înteles că domeniul public nu trebuie ocupat cu masini abandonate si si-au amplasat autoturismele neutilizate în spatiile special amenajate! Pentru cei care nu au înteles că legea trebuie respectată de toată lumea, începând de luni, 23.11 am aplicat amenzi în cuantum minim de 100 lei unui numar de 38 de proprietari de autoturisme abandonate pe domeniul public, acestia vor fi sanctionati zilnic pana la retragerea autoturismelor. Amenzile pentru nerespectarea legii vor ajunge la 2500 lei”, a precizat primarul Lucian Resmeriță