Restaurant în flăcări la Lupeni

Incendiu puternic, noaptea trecută, la terasa din lemn a unui restaurant din Lupeni. Pompierii s-au luptat două ore cu flăcările puternice.
Imediat după anunţarea incendiului la 112, în jurul orei 2, s-au deplasat la locul indicat de apelant 6 echipaje, ale Detaşamentului Petroşani şi ai Gărzii Lupeni, alcătuite din 18 pompieri.
Echipele de intervenţie, spun reprezentanții ISU, au acţionat cu 3 autospeciale de stingere, o autoscară, o ambulanţă tip B2 şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.
La momentul sosirii echipajelor la imobilul situat pe Aleea Plopilor din Lupeni, incendiul se manifesta cu violenţă la terasa din lemn, pe un nivel, a unui restaurant cu o suprafaţă de 150 metri patraţi.
”Arderea a fost atacată din exterior din mai multe puncte fiind evitată propagarea acesteia la întregul restaurant. Incendiul, generat de un scurtcircuit, a distrus structura din lemn a terasei şi mobilierul din lemn aflat în interior. Nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Paznicul locaţiei şi două animale de companie s-au evacuat în timp util”, au precizat reprezentanții ISU Hunedoara.