Conducerea Consiliului Județean Hunedoara pune încă o dată cizma interesului politic pe gâtul hunedorenilor!?

Informații incredibile ajung la mine de prin teritoriu, care arată, din nou, cum aplică dubla măsură și cum împart șefii PSD ai Consiliului Județean Hunedoara, pe criterii de carnet de partid, hunedorenii. Carnetul de partid al primarului evident, pedepsindu-i astfel și sfidându-i pe cei care nu au văzut doar ”roșu” în fața ochilor la alegerile de anul trecut.
Culoarul Trafic Mureș Nord, un proiect pentru care contractul de finanțare a fost semnat, ATENȚIE!, în data de 28 noiembrie 2017!, si pe care grupul social – democrat aflat în fruntea CJ Hunedoara îl implementează cu atâta greutate de parcă ar construi cel puțin Marele Zid Chinezesc. Bine, stați, nu vă imaginați că tot lucrează de atâta amar de ani. De fapt, mult timp nu s-a mișcat nicio hârtie prin birouri și nici măcar o frunză în teren. Dar proiectul de reabilitare a acestor drumuri județe a fost speculat politic cât de mult s-a putut. Și mai mult, pentru el s-au încasat și se încasează sporuri generoase. Tot de către șefii Consiliului Județean. Acum lucrările au început. Timid. Ghiciți unde? Taman în localități, disparate, conduse de primari PSD. Unde e ”galben” la primărie, utilajele nu au intrat, arată informațiile noastre. Practic, s-a dat ordinul de începere a lucrărilor dar s-a început doar pe tronsoanele din UAT-urile unde primari sunt de la PSD.
Este extrem de posibil ca acele porțiuni să fie lăsate pe ultima sută de metri, cam pentru campania electorală. Cu drumuri vraiște, pline de șanțuri și noroaie, pesediștii ar fi calculat că actualii edili ar avea șanse diminuate. Modelul a fost aplicat de administratorul Costel Avram la Petroșani, unde se și vedea primar, pe proiectul de introducere a apei și canalizări. În timp ce Petroșaniul era ”arat” anul trecut de firmele aflate sub contract cu ApaServ (societate aflată în subordinea Consiliului Județean Hunedoara!), spre disperarea localnicilor, în celelalte localități prinse în proiectul finanțat din fonduri europene lucrările au început doar după alegerile locale. Nemulțumiri sunt multe și exprimate vehement, la fel ca și la Petroșani anul trecut, dar alegerile au trecut și doar Petroșaniul trebuia să pară atunci, la momentul 2020, ”în tranșee”, vă aduceți aminte, nu?!
P.S.Apropo de Costel Aram. Și de data asta mă adresez direct administratorului public al CJ Hunedoara,: Avrame, vezi ca te scot din schemă colegii. În timp ce tu anunți că ești prin București, președintele Laurențiu Nistor, vicepreședintele Ion Bădin se duc în teren fără tine. Își fac și poze, cu ”mânecile suflecate”, la lucru cum s-ar spune, dar pe tine te cam sar din ecuație. Nu pare a fi de bine, totuși, și cred că toată lumea știe vorba aceea cu ”cine sapă groapa altuia”… Hai ca nu-i greu să îți dai seama la ce mă refer!
P.P.S. Referindu-ne la enunțul anterior, zicala este valabilă și pentru conducerea PSD a Consiliului Județean Hunedoara.