Laurențiu Nistor mai înființează un post de director la Consiliul Județean. Salariu de bază pleacă de la 13.000 de lei

Încă un post de director va fi înființat la Consiliul Județean Hunedoara, conform unui proiect de hotărâre semnat de Laurențiu Nistor, președintele administrației publice județene și, totodată, al PSD Hunedoara. Potrivit grilei de salarizare, salariul de bază pentru acest post este de 13.460 lei.

Potrivit proiectului de hotărâre semnat de președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor, în cadrul administrației publice județene se va înființa  Direcția dezvoltare Locală, ce va fi condusă de un director executiv, grad II, care va avea în structură Serviciul administrare drumuri, Serviciul investiții, Biroul autoritate județeană de transport, Biroul de management al sistemului integrat al deșeurilor, Compartimentul achiziții publice și Compartimentul programul pentru școli.

În același timp, Nistor a decis reorganizarea Serviciului achiziții publice, care funcționează la ora actuală, și înființarea unui compartiment în acest sens, dar și a Compartimentului programul pentru școli. În acest fel, funcția de conducere de șef serviciu grad II din cadrul Serviciului achiziții publice, acum vacantă, se desființează și așa apare noul post de director. Vreo 2.000 de lei fac diferența între cele două funcții, referindu-ne la salariul de bază, conform datelor publice ale CJ Hunedoara.

În cadrul acestei noi direcții se va mai înființa un post, la Compartimentul achiziții publice, de consilier clasa I, cu vreo 6.000 de lei retribuție de bază, în timp ce, în celelalte birouri ce vor intra în componența noii Direcții, unele funcții vacante vor suferi transformări, oarecum de nuanță.

Laurențiu Nistor invocă ”eficientizarea activității”, potrivit referatului de aprobare al proiectului de hotărâre, ce va fi supus spre aprobare în ședința ordinară din data de 28 aprilie.

Carmen COSMAN – PREDA