Au jefuit o tânără care oferea servicii sexuale contra-cost. Și fata le-a furat banii din portmoneu

613

O tânără de 23 de ani din Hunedoara, care oferea într-un apartament din Petroșani servicii sexuale contra-cost, a fost agresată și jefuită de doi potențiali clienți. Polițiștii au stabilit însă că și fata a sustras din portmoneul unuia dintre bărbați o sumă de bani.

Întreaga încrengătură a ieșit la iveală după ce tânăra a sunat la 112 și a anunțat că a fost victima unei tâlhării comisă  de către  persoane necunoscute.

”Polițiștii ajunși  la fața  locului, au constatat  că, tânăra de 23 de ani, oferea servicii  sexuale  contra-cost și  în urma unor discuții  telefonice avute anterior  cu două  persoane  necunoscute, acestea au intrat în  interiorul  apartamentului, ar fi agresat fizic victima și  ar fi sustras  din apartament  suma de 500 de lei, un televizor și  un telefon mobil”, spune Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În  urma cercetărilor, polițiștii au identificat  doi tineri în  vârstă de  22 de ani și  respectiv  24 de ani, ambii din comuna  Pui, despre care spun că sunt prezumtivii autori ai infracțiunii de  tâlhărie. Numai că,  polițiștii au mai stabilit  că înainte să sune la 112, tânăra ar fi sustras din portmoneul tânărului  de 22 de ani, 1.000 de lei, bani pe care i-ar fi folosit  în  interes personal.

”Cei doi prezumtivi autori în infracțiunii  de tâlhărie   și  tânăra  de 23 de ani, prezumtiva autoare a infracțiunii  de furt calificat, au fost reținuți  pentru o perioadă  de 24 de ore”, a mai precizat sursa citată anterior.

Ulterior, instanța a dispus măsura controlului  judiciar pentru cei doi prezumtivi autori ai infracțiunii  de tâlhărie, precum și  pentru tânără. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat.

Carmen COSMAN – PREDA