Consiliul Județean Hunedoara, somat să își dea jos ”moțul” neautorizat de pe drumul județean spre Parâng!

Chiar dacă se cred stăpânii județului, șefii PSD ai Consiliului Județean Hunedoara nu pot să construiască unde vor și ce vor, mai ales în lipsa autorizațiilor legale necesare. O dovedește și cea mai recentă acțiune a primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, care a somat administrația publică județeană să își dea jos ”moțul” neautorizat de pe drumul județean care merge în Parâng!

Astfel, Tiberiu Iacob – Ridzi a cerut ferm, luni dimineața, Consiliul Județean Hunedoara și executantul proiectului, SC Strabag SRL, să desființeze corpul de afișaj amplasat fără autorizațiile legale pe DJ 709 F, Cabana Rusu – Masivul Parâng.

Terenul pe care a fost amplasată inscripția ”Consiliul Județean Hunedoara” aparține domeniului public al Municipiului Petroșani, fiind predat constructorului, în cadrul proiectului de modernizare a drumului județean, pentru realizarea unei parcări. Afișajul, în schimb, a fost realizat fără autorizație, reprezentând o lucrare suplimentară, care nu a fost cuprinsă în documentația ce a stat la baza emiterii autorizației de construire, a precizat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

”Referitor la lucrările de construcție cu caracter provizoriu ale unui corp de afișaj pe care le-ați realizat în Petroșani, Masivul Parâng, pe DJ 709F, pe un teren ce aparține Domeniului Public al Municipiului Petroșani, prin prezenta vă informăm că aceste lucrări nu fac parte din proiectul ”Modernizare DJ 709F: DN 7A – Cabana Rusu – Masivul Parâng km 6+600 – km 10+ 325)”, proiect ce a stat la baza emiterii autorizației de construire nr. 83/29.08.2017.
Având în vedere cele de mai sus, vă solicităm ca, în termen de 5 zile de la primirea prezentei, să procedați la desființarea lucrărilor realizate fără autorizație de construire”, se arată în adresa transmisă luni dimineață de primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, responsabililor din cadrul Consiliului Județean Hunedoara, precum și către executantul lucrării, SC Strabag SRL.

Proiectul de modernizare a DJ 709F este implementat cu fonduri de la Guvern, prin PNDL.

Consiliul Județean Hunedoara este condus de Laurențiu Nistor, totodată și președinte al PSD Hunedoara, iar ”mâna lui dreaptă” este considerat a fi Costel Avram, administratorul public al instituției.

Costel Avram a ridicat cultul personalității la rang de ”artă”