Premiu pentru Emilia Slavu, eleva care va reprezenta România la Campionatul Mondial ”Microsoft Office Specialist” din America

296

Emilia Slavu, eleva din clasa a XII-a de la Colegiul Național de Informatică ”Carmen Sylva” din Petroșani care ne va reprezenta la Campionatul Mondial ”Microsoft Office Specialist” din Anaheim – California (SUA) va fi premiată de administrația publică din Petroșani.

Consilierii locali au aprobat proiectul inițiat de primarul Tiberiu Iacob – Ridzi privind acordarea unui premiu în valoare de 1.000 de lei pentru rezultatul deosebit obținut de Emilia Slavu.

”Elevii buni la învățătură sunt cartea de vizită a municipiului nostru. Prin rezultatele obținute la concursuri, olimpiade naționale și internaționale aduc cinste comunității noastre. Una dintre elevele cu care ne mândrim este Emilia Slavu, din clasa a XII-a, de la Colegiul Național de Informatică ”Carmen Sylva”, care, datorită rezultatului excelent obținut la etapa națională, va participa, în luna iulie, la Campionatul Mondial ”Microsoft Office Specialist”, care va avea loc la Anaheim – California (SUA)”,a  declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Emilia Slavu a obținut locul I la etapa națională, Categoria Excel 2019, cu 1000 de puncte și un timp de 1035 secunde.

Carmen COSMAN – PREDA