Bărbatul omorât în bătaie la Petrila a fost lăsat să agonizeze de călăii lui!

4931

Cei doi tineri în vârstă de 18 ani care au omorât un petrilean în bătaie au fost reținuți pe 30 de zile. Tribunalul Hunedoara a admis solicitarea procurorilor care instrumentează acest caz cutremurător.

Potrivit anchetatorilor, cei doi tineri au intrat peste victimă pe geamul locuinței și l-au lovit pe bărbat până l-au lăsat inconștient.

”Au lovit victima cu pumnii, picioarele și obiecte contondente (oglindă și scaun) la nivelul întregului corp, inclusiv în zona capului și a toracelui, până ce victima și-a pierdut cunoștința. Au abandonat-o în această stare, în urma agresiunilor victima decedând”, a precizat procuror Sanda Ionela Draia, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Cei doi tineri au fost inițial reținuți pentru 24 de ore, iar mai apoi au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile. Cei doi sunt cercetați pentru omor calificat și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Reamintim că, sâmbătă seara, în jurul orei 21.15, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit decedat în locuință, posibil de mai multe zile.

”Cadavrul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului de Urgență Petroșani,  în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, iar după efectuarea cercetărilor, moartea suspectă a bărbatului a fost reîncadrată în infracțiunea de  omor”, spun cei de la IPJ Hunedoara.

Polițiștii au stabilit că bărbatul este decedat din data de 30 mai 2022, după ce a fost lovit în mod repetat cu un corp dur.

Investigațiile, în acest caz, au fost preluate, conform competenței, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Carmen COSMAN – PREDA

(Foto: Adevarul)