Ofertă academică bogată pentru viitorii studenți, la Universitatea din Petroșani

43

Zeci de specializări sunt acreditate la Universitatea din Petroșani, care și-a prezentat oferta academică pentru anul universitar 2022 – 2023. De asemenea, și oferta educațională la master și doctorat a fost publicată.

Universitatea din Petroșani își deschide porțile pentru viitorii studenți, care au și în acest an o oferă bogată. la fel și cei care vor să urmeze un master sau studii doctorale la Petroșani.

”Față de anul trecut, în ceea ce privește oferta academică avem câteva locuri în plus la licență și la doctorat, lucru care ne motivează să promovăm universitatea sub toate formele existente. Faptul că am primit mai multe locuri la doctorat se datorează și participării noastre în consorțiul de universități europene Eureca Pro și, implicit, realizarea unor doctorate în cotutelă cu universități din acest consorțiu”, a declarat Rectorul Universității Petroșani, prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai.

Universitatea va fi promovată și la târgurile de profil din Republica Moldova, în condițiile în care și pentru anul acesta există locuri speciale pentru studenții de peste Prut.

Carmen COSMAN – PREDA