Sărbătoare în Lunca Jiului

86

La Stadionul “Petre Libardi” din Petroșani se fac ultimele pregătiri pentru manifestările ce vor fi organizate sâmbătă, 6 august, la arena din Lunca Jiului.

Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la inaugurarea acestei baze sportive. De asemenea, în această lună se împlinesc  85 de ani de la primul campionat în Divizia A, 80 de ani de la nașterea lui Petre Libardi, precum și 50 de ani de la prima participare a echipei în finala Cupei României. Totodată se împlinesc 15 ani de la ultimul campionat în Divizia A.

”Pentru a marca aceste date importante, care fac parte din istoria echipei noastre de fotbal, vor avea loc mai multe partide de fotbal, la care vor lua parte atât echipa noastră de juniori, cât și fotbaliști din perioada anilor 1990 – 2000. Pe de altă parte, pentru că baza sportivă din Petroșani cuprinde și alte ramuri sportive, refacem și pista de atletism, astfel încât cei peste 20 de copii legitimați la secția de atletism a  CSM  Jiul Petroșani să beneficieze de cele mai bune condiții de antrenament”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Consiliul Local al municipiului Petroșani a aprobat alocarea sumei de 11.000 de lei pentru organizarea acestui important eveniment din Lunca Jiului.

Carmen COSMAN – PREDA