Locuitorii Munților Apuseni, informați cu privire la reglementările care îi sprijină

56
Peste 10.000 de cetățeni din zona Munților Apuseni au fost informați de prefectul județului Hunedoara cu privire la reglementările care îi sprijină în aceste vremuri dificile.
Este vorba despre reducerea cu 50% din prețul final al facturilor de energie electrică și pașii care trebuie urmați pentru a beneficia de această facilitate legală.
”În contextul creșterii prețurilor din ultima perioadă, am transmis, în cursul săptămânii trecute, o scrisoare adresată la peste 10.000 de locuitori din zona Munților Apuseni, expunându-le beneficiile aduse de inițiativa susținută de Partidul Naţional Liberal și aprobată de Prim-Ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă , cu privire la reducerea de 50% din prețul final al facturilor de energie electrică. Totodată, în precizările mele am cuprins și pașii esențiali care trebuie urmați pentru a beneficia de această facilitate. Reducerea tarifelor este extrem de importantă pentru comunitatea noastră, ajutându-ne să depășim mai ușor creșterile prețurilor din ultima perioadă, iar prin intermediul acestui proiect, Guvernul României demonstrează încă o dată că sprijină persoanele aflate în nevoie și poartă deosebit respect locuitorilor județului Hunedoara”, a precizat prefectul județului Hunedoara, Petru Călin Marian.
Carmen COSMAN – PREDA
(Foto principala: Alba24)