Centenarul vieții, premiat de Primăria Petroșani

213

Momente emoționante s-au desfășurat miercuri dimineața în municipiul Petroșani. La împlinirea a 100 de ani de viață, Terezia Barna a fost premiată de primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Cu zâmbetul pe buze, un tonus bun și înconjurată de cei dragi. Așa a primit sărbătorita delegația administrației publice locale care i-a dăruit un buchet de glori, un tort, o diplomă, precum și un premiu în bani, în semn de recunoștință și respect pentru întreaga sa viață și activitate.

Terezia Barna a trăit ororile unui război, a traversat greutățile inerente vieții și a ajuns la frumoasa vârstă de 100 de ani.

Cu multă emoție am premiat-o astăzi pe doamna Terezia Barna, în semn de respect și recunoștință pentru tot ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră, la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani. M-am bucurat să o găsesc zâmbitoare, cu un tonus bun, înconjurată de cei dragi. Mă onorează întâlnirea cu astfel de oameni, care reprezintă un model pentru noi toți, și m-am bucurat deopotrivă să fiu mesagerul administrației publice locale în numele căreia am oferit acest premiu”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Carmen COSMAN – PREDA