Dan Marinescu (USR) a demisionat din Consiliul Local Vulcan

Dan Marinescu, ales pe listele USR în Consiliul Local Vulcan și-a depus demisia din legislativul local. Motivează că așa a fost înțelegerea în partid, ca și alți colegi să aibă șansa de a accede în consiliul local, dar spune totodată că nici nu i-a plăcut modul în care se desfășurau lucrurile.

Dan Marinescu și-a dorit să fie primar, dar a pierdut alegerile de acum doi ani în favoarea lui Cristian Merișanu. A intrat în Consiliul Local, însă ieri a anunțat că demisionează din postul de consilier Vulcan, locul său urmând să fie luat de Adrian Jalbă.

”Este o promisiune făcută la începutul mandatului, ca la doi ani să lăsăm următorii colegi de pe listă să preia calitatea de consilier local. Atunci am făcut această propunere și către ceilalți colegi, însă pentru unii se pare că a fi consilier local este apogeul vieții lor și se cred mai importanți decât sunt, dar asta este și din lipsă de educație și bun simț. Intenționam să plec mai din timp, când am văzut situația de fapt din CL Vulcan precum și calitatea, nu doar morală, a unor consilieri. Deocamdată mă concentrez mai mult pe cariera profesională. Însă este clar că la Vulcan e necesară o schimbare reală și trebuie găsită o formulă pentru a schimba lucrurile în bine și a scăpa de cei care se cred stăpânii orașului și nu înțeleg că acolo sunt de fapt în slujba cetățeanului. Referitor la insinuările, din spațiul online, că mi s-a propus să fiu director ITI Valea Jiului sau să preiau noul CEH și de aceea aș fi plecat din CL, vă spun doar că eu sunt mulțumit de ceea ce fac acum și chiar îmi place ceea ce fac!”,a  declarat Dan Marinescu pentru Informatia.

Carmen COSMAN – PREDA