Reabilitarea străzii Slătinioara din Petroșani a intrat în licitație

237

Reabilitarea străzii Slătinioara din Petroșani a intrat în linie dreaptă. Finanțat prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, obiectivul investițional a fost scos la licitație pe SEAP de Primăria Municipiului Petroșani.

Proiectul vizează reabilitarea străzii Slătinioara din Petroșani, proiectare și execuție și are valoarea de 4.373.688 lei.

Mai multe drumuri din municipiul Petroșani intră într-un amplu program de dezvoltare, banii fiind asigurați prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Primăria Municipiului Petroșani a depus întreaga documentație necesară, iar suma alocată acestor proiecte ce vor fi implementate la Petroșani este de 23 de milioane de lei.

Cel mai mare proiect aprobat la finanțare este cel care vizează reabilitarea străzilor General Vasile Milea şi strada Maleia, în valoare de 9.794.690,19 lei. De asemenea, pentru strada Slătinioara suma alocată este 6.268.167,99 lei. Aproape 4,5 milioane de lei este suma destinată modernizării străzilor Bucegi, Cârjei, Mureșului, Depoului, Transilvaniei, iar pentru strada Şoimilor s-a aprobat o finanțare în valoare de 2.501.956,04 lei.

”Anghel Saligny” este un program de investiții destinat comunităților locale pentru finanțarea proiectelor de construcție și modernizare a drumurilor, a rețelelor de apă și canalizare.

Carmen COSMAN – PREDA