Primarul Petroșaniului cere intensificarea patrulelor de ordine publică, inclusiv de la Jandarmerie!

125

Mai multe fapte antisociale s-au petrecut în ultima perioadă în municipiul Petroșani, iar Tiberiu Iacob – Ridzi cere intensificarea patrulelor de ordine publică.

Edilul face apel și la poliția națională și Jandarmerie pentru restabilirea climatului de siguranță în municipiul Petroșani. Cele două instituții funcționează în subordinea MAI.

”Ca urmare a ultimelor evenimente produse în municipiul nostru, am solicitat Serviciului Poliției Locale Petroșani intensificarea patrulelor, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, în absolut toate zonele din localitate.
De asemenea, solicit sprijin reprezentanților Poliției Naționale și Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara pentru restabilirea climatului de liniște și siguranță în municipiul Petroșani, care în ultimele zile a fost scena mai multor fapte antisociale cu consecințe grave.
Tocmai acesta este și motivul pentru care am dispus suplimentarea și extinderea sistemului de supraveghere video pe raza municipiului Petroșani, inclusiv în cartierele mărginașe.

Siguranța cetățeanului reprezintă prioritatea zero pentru mine, în calitate de primar al municipiului Petroșani, și personal mă voi asigura că se depun toate eforturile, de către toate instituțiile abilitate, astfel încât astfel de evenimente să fie preîntâmpinate pe cât posibil”, a declarat Tiberiu Iacob – Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Carmen COSMAN – PREDA